Algemene voorwaarden

 TAARTEN, SWEET TABLES  & CUPCAKES:

 1. Een bestelling kan in principe tot twee weken voor de afhaaldatum geplaatst worden. M.u.v. bruidstaarten, deze dienen uiterlijk twee maanden voor de trouwdatum besteld te worden.
 2. Annuleren kan tot een week voor de afgesproken afhaaldatum. Met uitzondering van bruidstaarten en andere grote opdrachten, deze kunnen tot drie weken voor de afgesproken datum worden geannuleerd.
 3. Door taartenvanmarlene gemaakte ontwerpen en foto’s blijven eigendom van TAARTENVANMARLENE. Gebruik van ontwerpen, foto’s of anderszins materiaal mag alleen na schriftelijke toestemming. TAARTENVANMARLENE behoud zich het recht om foto’s ongeacht wie ze gemaakt heeft van de eigen gemaakte taarten op de eigen website of facebook te zetten ten behoeve van reclame doeleinden.
 4. Er wordt samen met u een ontwerp besproken voor de taart en of cupcakes. TAARTENVANMARLENE behoud zich het recht om tijdens het versieren van de taart het definitieve ontwerp en kleur combinaties aan te passen.
 5. Alle prijzen op de site zijn inclusief btw. Bij grote afname in één keer of bij continuïteit in afname kan in overleg een andere prijs worden bepaald.
 6. Betaling geschiedt deels met vooruit betaling gelijk nadat uw bestelling is bevestigd en deels contant bij het ophalen. Dit in overleg met u en wordt in de aanbieding gespecificeerd. Een bestelling is pas definitief als de aanbetaling gedaan is.
 7. TAARTENVANMARLENE is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaarwegende (privé) omstandigheden de opdracht te annuleren of uit te stellen. Uiteraard zal ik eerst proberen  u een passende oplossing aan te bieden.
 8. Alle bestellingen, afspraken worden altijd per e-mail of social media bevestigd. U kunt een bestelling altijd doen via ons contactformulier.
 9. Bestelde taarten dienen opgehaald te worden indien anders overeen gekomen.
 10. Bij het ophalen van de taart is het transport (vervoer) voor eigen risico. TAARTENVANMARLENE zorgt ervoor dat uw bestelling, stabiel, goed verpakt en vervoer klaar is. Tegen vergoeding kan uw bestelling ook bezorgd worden. hiervoor wordt € 0,50 / km geteld en een starttarief van € 10,00. de afstand wordt berekend via ANWB routeplanner. Er wordt alleen bezorgd in zuid en midden Limburg.
 11. Indien u voor uw taart(en) of cupcakes materiaal, bijv. een standaard of cupcakes rekjes of iets dergelijks wilt huren dan dient u borg te voldoen. U bent ook degene die zorg dient te dragen voor het retour brengen van deze materialen. Deze materialen dienen uiterlijk binnen een week onbeschadigd geroutineerd te worden en wordt de borg terugbetaald. In geval van schade zal de borg niet of maar gedeeltelijk terugbetaald worden.
 12. Bij het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met bovenstaande voorwaarden.

 

KvK-nummer 57332991