Algemene voorwaarden

 TAARTEN, SWEET TABLES  & CUPCAKES:

 1. Een bestelling kan in principe tot twee weken voor de afhaaldatum geplaatst worden. M.u.v. bruidstaarten, deze dienen uiterlijk twee maanden voor de trouwdatum besteld te worden.
 2. Annuleren kan tot twee weken voor de afgesproken afhaaldatum. Met uitzondering van bruidstaarten en andere grote opdrachten, deze kunnen tot vier weken voor de afgesproken datum worden geannuleerd. Bij annulering zullen specifiek bestelde materialen in rekening worden gebracht.
 3. Door TAARTENVANMARLENE gemaakte ontwerpen en foto’s blijven eigendom van TAARTENVANMARLENE. Gebruik van ontwerpen, foto’s of anderszins materiaal mag alleen na schriftelijke toestemming. TAARTENVANMARLENE behoud zich het recht om foto’s ongeacht wie ze gemaakt heeft van de eigen gemaakte taarten op de eigen website of Facebook te zetten ten behoeve van reclame doeleinden.
 4. Er wordt samen met u een ontwerp besproken voor de taart, cupcakes of sweet table. TAARTENVANMARLENE behoud zich het recht om tijdens het versieren van de taart het definitieve ontwerp en kleur combinaties aan te passen voor een mooier eindresultaat.
 5. Alle prijzen op de site zijn inclusief btw. Een definitieve prijs wordt bepaald aan de hand van de wensen van de klant en ook met hem afgesproken. Bij grote afname in één keer of bij continuïteit in afname kan in overleg een andere prijs worden bepaald.
 6. Betaling geschiedt deels met vooruit betaling gelijk nadat uw bestelling is bevestigd en deels contant bij het ophalen. Dit in overleg met u en wordt in de aanbieding gespecificeerd. Een bestelling is pas definitief als de aanbetaling gedaan is.
 7. TAARTENVANMARLENE is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaarwegende (privé) omstandigheden de opdracht te annuleren of uit te stellen. Uiteraard zal ik eerst proberen  u een passende oplossing aan te bieden.
 8. Alle bestellingen, afspraken worden altijd per e-mail of social media (Facebook) bevestigd. U kunt een bestelling altijd doen via ons contactformulier. Het kan voorkomen dat we pas na enkele dage reageren i.v.m. drukte.
 9. Bestelde taarten dienen opgehaald te worden indien anders overeen gekomen.
 10. Bij het ophalen van de taart is het transport (vervoer) voor eigen risico. TAARTENVANMARLENE zorgt ervoor dat uw bestelling, stabiel, goed verpakt en vervoer klaar is. Tegen vergoeding kan uw bestelling ook bezorgd worden. Hiervoor wordt € 0,50 / gereden km geteld. De afstand wordt berekend via ANWB routeplanner. Er wordt alleen bezorgd in zuid en midden Limburg. Bezorgen in België en Duitsland is geen probleem.
 11. Indien u voor uw taart(en) of cupcakes materiaal, bijv. een standaard of cupcakes rekjes of iets dergelijks wilt huren dan dient u borg te voldoen. U bent ook degene die zorg dient te dragen voor het retour brengen van deze materialen. Deze materialen dienen uiterlijk binnen een week onbeschadigd geroutineerd te worden en wordt de borg terugbetaald. In geval van schade zal de borg niet of maar gedeeltelijk terugbetaald worden.
 12. Bij het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met bovenstaande voorwaarden.

PRIVACY:

Taarten van Marlene Respecteert de privacy van alle gebruikers en klanten van de website. De persoonlijke informatie die ons wordt verschaft wordt vertrouwelijk behandeld.

Wij gebruiken persoonsgegevens alleen om reservaties vlot te laten verlopen. Taarten van Marlene zal nooit persoonlijke gegevens aan derden verkopen en worden alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling.

Bij het plaatsen van een bestelling hebben we uitsluitend je naam, mailadres, telefoonnummer, Social media naam nodig om de opdracht te bevestigen of om u tussentijds eventueel vragen te stellen. Indien een bestelling moet worden geleverd vragen wij alleen een leveradres en spreken we een tijdstip van levering af. De gegevens worden alleen bewaard voor BTW opgave. Persoonsgegevens mogen ingezien worden om fouten te wijzigen of onjuiste gegevens te verwijderen.

KvK-nummer 57332991