Ik blijf mij voortdurend verder ontwikkelen om de smaak en decoraties te verbeteren. Zo volg ik regelmatig een Masterclass en workshops bij bekende patissiers en taart decorateurs uit binnen en buitenland. Hierdoor ben ik altijd op de hoogte over de nieuwste trends op gebied van taarten en patisserie.
![]() | Princess Nom Noms. Deze masterclass heb ik gevolgd bij Dirk Luchtmeijer. De prinses die nooit genoeg had van taart is te bewonderen in mijn atelier. | ![]() |
![]() | Spuitwerk met de Nifty Nozzles. Een uitvinding van twee Russische taart decorateurs. De masterclass is gegeven door twee Engelse dames (Carol and Laura Mcfarland) van Sugar and Crumbs bij Cakesupplies. | ![]() |
![]() | Masterclass Olaf gevolgd bij Pirikos uit Portugal. Gevolgd bij Cakesupplies. Olaf staat veilig op de kast in mijn atelier. | ![]() |
![]() | Diverse patisserie cursussen gevolgd bij meester patissier en tv persoonlijkheid Robert van Beckhoven. Het gebak heb ik samen met mijn gezin van gesmuld en was heerlijk. | ![]() |
![]() | Winterwedding cake masterclass PME Engeland met speciale decoratie technieken en airbrusch. Gevolgd bij Cakesupplies. | ![]() |
![]() | Boetseren van een paashaas met rice krispies. |